2011. december 20., kedd

Zárás





Egy éve biztos nem gondoltam volna, hogy ilyen nyugodtan megyünk a zárókontrollokra, de könnyen vettük a Margit kórházas vizitet is. Sejtettem, hogy nagy lesz a siker, nemcsak a mozgásfejlődés, járás terén, de a pszichológus tesztjein könnyedén továbbjutva ámulatba ejtette a kommunikációja is. Nemhogy az első szótagokat nem kéne mondania, de hogy már ekkora szókincse is van, amit megfelelően használ, ezen láthatóan kiakadt a hölgy. Aztán a főorvos is, pláne, amikor a kulcsán lévő kulcstartóra meg is jegyezte, hogy szép, na akkor azt hitte rosszul hallott. Egyszóval vége, nem kell többet mennünk!!
És mivel annyira megszoktuk, hogy izgalomban tart valami minket, most újabb egészséges féltés lopta be magát az életünkbe, a babavárás izgalma. Az első 3 hónap küzdelmein és babonáin túljutva hivatalosan is babát várunk. Kicsit megdolgoztatva, és pár kilótól megszabadítva anyát kezdünk nyugodtabb napokat élni.
Panna túl van első hajvágásán is, ráncba szedtük bóbitás haját. Egyszerre növeszti rágó és szemfogait, ami kisebb nagyobb fennakadásokat azért okoz, de továbbra is átalussza az éjszakát. A Mikulás és karácsony fennforgása teljes lázba hozta. Csodálja, fogdossa a díszeket, a lakásdekorációkat reggel egyből körberajongja. A Mikulás hozott a kiscsizmába és persze a nagycsizmákba finomságokat, amit teljes ámulattal bontogatott. Egy köztéri Miki szánjára is felültünk mellé, na az azért sok volt, de este a miku bulin már odament a bajszos bácsihoz a csomagért, sőt, amikor a következő kislány nem mert, ő az övéért is odament:) Szóval aktív és érdeklődő természetű továbbra is.
Most már nem csak a karácsonyfánkért és díszeiért izgulunk hanem, hogy Pannának egészséges kisöccse legyen, mi ezt kértük idén karácsonyra!!