2010. október 17., vasárnap

újra

Újra jelentkezünk,bocsánat a kihagyásért!Elöször is Panna baba jól van!voltunk az esedékes kontrollokon,ahol minden rendben volt,csak ez a margit kórházas egy hetes kivizsgálás nem hagyott minket nyugodni,végül befeküdtünk. A félelmünk szerencsére nem igazolódott be, Panna látszólag jól érezte magát,mintababa lett. Lehet hogy a 30 fok elnyomta,amire ott temperältak.Én pár óra kivételével ott lehettem,egy isteni 25 éves fa széken.Az eredmények szerencsére jók,a gyógytornász látott egy-két gyanús dolgot,ezért betanították nekünk a szenzomotoros tornát,amit naponta 5x kell csinálni fix idöben,fél óráig. Pannus utálja,végig keservesen üvölt,úgyhogy a mérleg szabadidö nulla,idegszálak nulla.A kórházból már viszont az új lakásba jöttünk haza,ez a hét a költözésé volt,még kicsit nomád,Tóthék dobozolnak,de a picit el tudjuk látni,az ö szobája már teljes pompában díszeleg. Ha már lesz szolgáltatónk és gépünk részetesebben jövök képekkel,mert mindenféle történik közben,elsö mosoly,hajhullás,dévény torna,megfázás...

3 megjegyzés:

  1. Első találkozásaim Panna babával

    Kedves blog olvasók. Mint NAGYBÁCSINAK, engedjétek meg nekem, hogy megosszam Veletek első, Pannával kapcsolatos élményeimet.
    Ez a kislány egyszerűen csuda aranyos. Sötét haja rendszerint égnek áll, hasa pedig, mint a póké. Szemei tiszták, nagyok és szikrákat szórnak, ha valami nem elképzelései szerint alakul:) No de nem akarom elvenni anyukától a hírközlés örömét. Meg félő, hogy kapnék is érte:)
    Kézbe még nem fogtam őfelségét, ez még hátra van viszont a képkészítés a részemről is megkezdődött.

    Szép napot mindenkinek!

    VálaszTörlés
  2. jaj de jó, hogy végre írtál....(: már eléggé izgultunk! örülök, hogy minden oké! (: (: puszi! ágibáá (:

    VálaszTörlés
  3. Jó hallani rólatok! Már megkezdődtek a találgatások a fórumon, hogy mi lehet veletek? vajon bevállaltátok-e mégis az egy hetes kórházasdit? A lényeg, hogy újra itt vagy és a kicsivel minden rendben van.
    Várunk amott is a hírekkel, újdonságokkal!
    Pussz

    VálaszTörlés