2010. szeptember 7., kedd

Álomszuszkó

Ma beköltözöm én is a kórházba hozzá, hátha tudok szoptatni, vagy csak vele lenni. Tegnap már rápróbáltunk, de annyira álomszuszkó volt a drágám, hogy semmi praktikával nem tudtuk rávenni az evésre,de majd talán ma. Ha szerencsénk van, ma már lesz eredménye is a tegnapi újabb agyi vizsgálatnak, ami igazán megmutatná mi a helyzet. Ha jó értékeket kapunk, ma talán a görcsoldót is abbahagynák, és akkor csak erősödni kéne, hogy az infúzió se kelljen már. A doki elég bizakodó volt, de ő is csak a vizsgálati eredményekre tud hagyatkozni, az a biztos, mert a gyógyszerek hatása azért még mindig érezhető. De tegnap legalább kicsit bepipult, amikor etetni szerettük volna, úgyhogy végre hallottam a hangját is, de szerencsére hamar megnyugodott, visszaaludt:)Természetesen gyönyörűen csilingelt, alig várom hogy újra hallhassam...

5 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy Panna baba ilyen jól halad a felépüléssel. Ha egy gyerek sírni tud az csak jó :) Csak így tovább. Nektek pedig küldjük össznépileg továbbra is a pozitív energiát.

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom Pamutpipihez - akarom mondani Szövetnyuszihoz :-) -csak így tovább Panna Baba, nincs nap, óra, perc, h ne gondolnánk Rád. Cicizz sokat, h erősödj!!!

    VálaszTörlés
  3. Hajrá Panna - építem hátulról a szurkolói bázist, ha kell, még transzparenst is írok! :)
    Drukkolok, és sok puszit küldök! (Ági)

    VálaszTörlés
  4. Jó volt olvasni a szavaidat! Szurkolunk, küldjük fénypostán a pozitív energiát, muszáj hogy hasson!
    Neked kitartást, sok tejcit, Panna babának pedig továbbra is minden jót, jó étvágyat kívánunk, hogy mielőbb otthon élvezhessétek egymás társaságát!

    Pusszantás

    VálaszTörlés
  5. Pannácska, csak így tovább! Nagyon drukkolunk Neked! Reméljük hamarosan menni fog a cicizés és végre elmúlik ez a rémálom!
    Szimatka sok erőt neked, próbálj nyugodt maradni,hogy a tejcivel ne legyen baj. Minden jót nektek !! (Patyóka)

    VálaszTörlés