2010. szeptember 9., csütörtök

Hideget-meleget



Bűvöli nagy szemekkel,nagy szerelem az övék(is).A fürdetés nem volt nagy ötlet,azóta tüsszög,úgyhogy beszereztünk egy kissapkát,vízipólós modell,vagány. A vérvétel eredményünk elkallódott,de sajnos meglett,és ez alapján ma nem mehettünk haza:(magasabb még a gyógyszer szint,a görcsoldó lehet a hunyó,de ma már azt se kaptunk!A jól sikerült agyi vizsgálat némi kérdezősködés után mégis mutatott vmit,ami nem is az, ami, ezért is nem mondták. A neve mégis ugyanaz,görcs a jobb oldalon. Szerintük:'nyugodjon meg anyuka,jól van'. Nem vagyok nyugodt!És feleslegesen tágították pandára a szemét,mert a szemorvos nem nézte meg, most már viszont szabin van...a sarokvérvétel is reggel lesz az 1. nap helyett. Kikerültünk a látószögből. És azt mondták, maradjunk még egy napot megfigyelésen. Ez az lenne??A védőnő is érdeklődik, mondta, hogy semmi vibráló (tv,szgép,mikro..) nem lehet a közelében, mert azok közrejátszhatnak az epilepszia kialakulásában.Tessék?hogy miben?Az orvosok szerint a miénk egyszeri,az meg ismétlődő görcs,'nyugodjon meg anyuka'.

3 megjegyzés:

  1. Csapjál oda az asztalra!
    Ne hagyd hogy kétségek közt tartsanak!!
    Mi szorítunk, hogy Pannácska jól legyenek, de mint felelős Anyukának, mindent tudnod kell...

    VálaszTörlés
  2. Figyelj Kata, akartalak, hívni, de biztos babáztál, ne hívj vissza, csak ezt akartam mondani: múlt héten láttam a TV2 Babavilágában, hogy a Szt.János kh-nak van egy újszülöttekkel foglalkozó Fejlődés neurológiai osztálya, ami országos hatáskörben működik. Gondolom hócipőtök tele van a vizsgálatokkal, de jó ha tudjátok, h ők csak ilyen esetekkel foglalkoznak, fejlődési rendellenességek, szülés közben bekövetkezett oxigénhiányos állapotok diagnosztizálása. Ha érdekel, szerzek hozzá telefonszámot.
    Puszi,és megy a pozitív energia továbbra is: Adri

    VálaszTörlés
  3. Szerintem sem szabad magatokat hagyni lerázni! Álljatok a sarkatokra és harcoljátok ki, hogy a nektek megfelelő figyelemben részesítsenek! Mondjanak szépen el mindent, hogy igazán meg tudjatok nyugodni!
    Szorítunk továbbra is! Mielőbbi hazajutást és boldog babázást kívánok nektek!
    Pussz

    VálaszTörlés