2010. szeptember 18., szombat

Jippi


Voltunk a héten a gyermekklinikán a professzor úrnál az első kontrollon. Ugyan csak annyira nézte meg, mint a gyerekorvos, de ebből ő már biztos sokat le tud szűrni, a lényeg, hogy szerinte elfelejthetjük ezt a rémálmot, mert ő nem lát elváltozásra utaló jelet!!Ennek örömére le is pisilte Tündibündi a tárgyaló asztalát nyakig, de azt mondta a doki, hogy a pisi-íve is jó:) Igazi szórakozott professzor, hétmérföldes szemöldökkel. A többi kontrollra a héten kell bejelentkezni, azért azok is eléggé döntőek lesznek. Pannácska leköti a mindennapokat, most már utál fürdeni, és az alvás se megy jól, se a játék se nézelődés, szóval kiborítja a szüleit rendesen, már rekedt a sírástól, de majd lassan megnyugszunk, a cumi is kezd jóbarátunk lenni, és ami mindent visz, a hajszárító. Imádja! Küzdünk az evéssel is, mert anya teje elapadóban van/volt, úgyhogy megy a sörözés keményen:) És végre elállhatna az eső is, hogy kicsit kidugjuk az orrunkat, nem mintha azt szeretné, és mintha nem folynának egybe a napok, de fő a változatosság:)

2 megjegyzés:

  1. Jó hallani minden megerősítést arra vonatkozóan, hogy a kis tündér kezdeti megpróbáltatásaira csak rémálomként kell visszatekinteneket! Édes kislány, bájos, mint anyukája és reméljük olyan pozitív és jó kedélyű is lesz, mint te! Tessék csak bőszen tovább sörözni, ha jól esik, hátha meghozza a kívánt eredményt!:)
    További jó összeszokást nektek, boldog babázást és kitartást kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű és gyönyörű és megint csak azt tudom mondani, hogy gyönyörű. Olyan jó, hogy jól vagytok és az átlagos mindennapi szenvedésen kívül nincs más gond. Erős kiscsaj erős szülőkkel.
    Gratulálok.

    (Pamutpipi)

    VálaszTörlés