2010. szeptember 5., vasárnap

Nagy nap




Már tegnap is nyitogatta a szemét a kis drága, de aludt közben, az mondták jó jel hogy próbálkozik, de végre láthattuk a szeme bogarát is! Ma reggel 6-kor kezdték el a visszamelegítését, és a gyógyszerek elvonását. Délben, amikor bent voltunk, már kivették az orrából a csövet, és a fejéről is leszedték a sok kábelt. A légzése még támogatva működött, de főként saját erőből. Délutánra már kicsit tekergett is, és nyitva volt a szeme, de még a gyogyik hatása alatt van, nagyon kába. Már csak a köldökön keresztül vezetett infúzió csöve van vele, és a légzésfigyelő tappancs, és már csak görcsoldót kap, de azt még egy darabig. Hét elején viszik újabb agyi vizsgálatra, ahol már remélhetőleg meg lehet állapítani konkrétabban, hogy ha sérült, akkor mekkora felületen és hol történt, és ennek következtében el lehet-e hagyni fokozatosan a görcsoldót is vagy sem. Jövő héten még biztos itt lesz, de ha a vizsgálaton jól alakulnának a dolgok és az akadályokat is jól venné, akkor utána akár haza is jöhetne. De ahhoz jól kell lélegeznie, enni, mozogni, sírni stb...de ezek majd csak akkor lesznek értékelhetőek ha teljesen kimentek belőle a gyógyszerek, ami mindenkinél más, de még 1-2 nap biztos. Szóval még mindig rengeteg a ha, és a bizonytalanság, de továbbra is nagyon reménykedünk és drukkolunk!És ma, így a csövektől megszabadulva végre a kezembe kaphattam a kicsi babánkat!!Nagyon kába volt, nem igazán volt magánál, de szerintem engem nézett, fantasztikus volt:) Ma már vittünk neki egy kis előtejet is, hogy azt kapja először, persze még csak gyomorszondán keresztül, aminek a felét visszadobta, de a felét legalább bent hagyta. Ha fogadná, és rohamosan javulna, talán a héten már szoptatással is próbálkozhatnánk, de ennyire nem akarok előreszaladni...

2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű kislány és igazi nagy harcos. Minden nap rengeteget gondolok Rátok (Panna babára főleg. Sok erőt és kitartást kívánok, bár úgy látom, hogy szerencsére ebből van bőven nektek.

    Remélem minél hamarabb vihetitek haza a kis hercegnőt.

    (Pamutpipi voltam)

    VálaszTörlés
  2. nagyon szép, életre való kislány, gyönyörűek vagytok együtt! Mindannyian szurkolunk nektek, küldjük a pozitív energiát és megy a drukk ezerrel, biztosan rendben lesz minden. csak így lehet!!!
    Kitartás, legyetek továbbra is erősek!
    Millió puszi: Antscha

    VálaszTörlés